Cancel·lar els deutes que no pots pagar és possible. I t’ajudem a fer-ho

perLydia Botet Cabrerizo
25/01/2024
Interès general
Cancel·lar els deutes que no pots pagar és possible. I t’ajudem a fer-ho

Tens un crèdit que no pots pagar?

Has avalat la hipoteca del teu fill amb el teu pis i ara no pot fer front als pagaments?

Deutes acumulats a la targeta de crèdit que no pots saldar?

Aquests són alguns dels problemes amb què et pots trobar si has contret deutes en algun moment i ara la teva situació econòmica ha canviat i no pots fer front als pagaments. Et recomanem que no deixis passar més temps, acumulant retards, interessos i amenaces d’embargaments. Aquests problemes tenen solució amb la Llei de Segona Oportunitat, un mecanisme adreçat a persones particulars i autònoms que pateixen una situació de fallida econòmica, i que serveix per cancel·lar els deutes i poder començar una nova vida amb tranquil·litat.

El primer requisit que has de complir és haver estat bon pagador mentre podies i demostrar que la teva situació econòmica ha canviat i ara no pots fer front als pagaments. Si el teu cas és aquest, posa’t en contacte amb nosaltres i t’explicarem com funciona la Llei de Segona Oportunitat, quins passos has de seguir, i t’ajudarem i t’acompanyarem en tot el procés.

És senzill: haurem de reunir una sèrie de documentació, l’estudiarem i et direm, amb tota sinceritat, si et pots beneficiar d’aquesta Llei. En la majoria de casos, el resultat és molt clar i et garantim al 100% que en uns 6 mesos aproximadament els teus deutes quedaran cancel·lats. Tenim un equip d’advocats i professionals especialitzats que estudiarà el teu cas i et donarà una resposta ràpida i clara i t’explicarà quines són les millors opcions.

Accedir a la Llei de la Segona Oportunitat és molt més fàcil del que pots imaginar. I tenir la teva gestoria de confiança i proximitat al costat durant tot el procés et donarà tranquil·litat i informació veraç en cada moment.

Lydia Botet Cabrerizo
Lydia Botet Cabrerizo
Comptabilitat societats mercantils Oficina de Manresa
Newsletter Babià

Deixa'ns el correu electrònic i rebràs informació sobre les novetats de Babià Gestoria.

Articles relacionats