Anàlisi d'Empreses

En un context de canvis, incerteses i resultats no desitjats, les empreses es poden veure necessitades d’un recolzament que vagi més enllà de l’assessorament comptable, fiscal, laboral i jurídic.

ContactarAnàlisi d'Empreses

En un context de canvis, incerteses i resultats no desitjats, les empreses es poden veure necessitades d’un recolzament que vagi més enllà de l’assessorament comptable, fiscal, laboral i jurídic. Per aquests casos oferim realitzar un estudi econòmic i financer que ens permeti saber quina és la situació real de la empresa, fent un anàlisi detallat de la estructura de costos del balanç, amb l’objectiu de destacar aspectes que puguin ser millorables, fent propostes i aportant solucions que contribueixin a millorar la situació actual i les perspectives de futur.

En aquest sentit, depenent de les característiques del client, s’estableixen uns objectius a curt termini, es proposa un calendari en el qual es realitza un estudi minuciós dels resultats de la empresa periòdicament, establint un pressupost del període, fent la oportuna liquidació i examinant les diferències resultants, així com els objectius total o parcialment aconseguits.

Serveis

Anàlisi d'Empreses

ResponsableAnàlisi d'Empreses

Pere Babià Díez
Pere Babià DíezEconomista - Gestor administratiu Gerent

No has trobat el que buscaves?

Trobes a faltar alguna area o servei? Tens alguna pregunta a fer-nos sobre un servei? No dubtis en contactar amb nosaltes per fer-nos arribar qualsevol dubte que tinguis.

ContactarAnàlisi d'Empreses