Assessoria Financera

El servei d'assessoria financera de Gestoria Babià serà un gran suport per aixecar capital addicional, minimitzar les despeses financeres i gaudir d'una estabilitat a llarg termini.

ContactarAssessoria Financera

La nostra experiència en assessoria financera ens diu que al món empresarial, el control és poder. Oferim fer un estudi econòmic i financer que ens permeti saber quina és la situació real de l'empresa. 

A més, els nostres consultors financers analitzen amb detall l'estructura de costos del balanç. Busquem aportar solucions que contribueixin a millorar la situació econòmica del teu negoci.

Com a assessors financers i economistes, tenim com a meta ajudar a invertir el teu capital estratègicament i eliminar despeses innecessàries. El nostre enfoc és mantenir l’interès dels nostres clients com a prioritat. 

Executem propostes per aportar solucions que contribueixin a millorar la situació actual i les perspectives econòmiques futures. Si vols més liquiditat per al teu negoci o busques una reestructuració financera, som la teva gestoria. 

Serveis

  • Anàlisi d'EmpresesVeure més
  • Anàlisi i reporting complet de les magnituds econòmiques i financeres principals i liquiditat
  • Estudi del deute
  • Planificació financera per potenciar el valor econòmic empresarial.
  • Suport i assessorament en la cerca i selecció del finançament adaptat a les necessitats de cada projecte.

Preguntes freqüents

Què és una assessoria financera?

Una assessoria financera consisteix a avaluar els estats financers d'una empresa. Primer s'avalua la liquiditat, el risc i les necessitats econòmiques del projecte. Posteriorment, amb el reporting anterior es fan una sèrie de recomanacions quant a inversió i recursos. Finalment, es pauta l'estratègia a seguir amb el client.

Així entenem l'assessoria financera a la Gestoria Babià. Busquem optimitzar els recursos financers del negoci i explotar-ne el màxim potencial econòmic. 

 

Què fa un assessor financer?

Les funcions d'un assessor financer és analitzar i aconsellar els estats financers i les inversions. D'altra banda, un rol fonamental del consultor financer és el plantejament de la reestructuració dels balanços i l'obtenció de fons per aconseguir un creixement econòmic òptim.

Assessoria Financera

ResponsableAssessoria Financera

Pere Babià Díez
Pere Babià DíezEconomista - Gestor administratiu Gerent

No has trobat el que buscaves?

Trobes a faltar alguna area o servei? Tens alguna pregunta a fer-nos sobre un servei? No dubtis en contactar amb nosaltes per fer-nos arribar qualsevol dubte que tinguis.

ContactarAssessoria Financera