Llei de Segona Oportunitat: quins beneficis n’obtindràs?

perPere Babià Díez
31/05/2024
Interès general
Llei de Segona Oportunitat: quins beneficis n’obtindràs?

La Llei de Segona Oportunitat (LSO) és un procediment adreçat a autònoms i particulars que es troben en una situació de bloqueig econòmic o sobreendeutament, a causa dels deutes que no han pogut saldar. Fins ara, únicament les empreses podien declarar-se en situació de fallida, mitjançant el concurs de creditors, però la LSO és un mecanisme semblant pensat per a persones físiques.

A la nostra gestoria et donarem tota la informació, saber si compleixes els requisits per beneficiar-te d’aquesta llei i tramitarem la documentació per poder cancel·lar els teus deutes.

Els beneficis són ben clars:

  • Deixar de pagar quotes de préstecs, targetes de crèdit, etc.
  • Poder tornar a demanar finançament.
  • No patir embargament a la nòmina.
  • Desaparèixer dels llistats de morositat.
  • Tornar a tenir béns en propietat sense que es vegin afectats pels teus deutes.
  • Començar una nova vida deixant enrere els problemes econòmics.

Gràcies a l'aplicació de la Llei de Segona Oportunitat per a particulars, aquells que han patit un revés econòmic no hauran d'afrontar els deutes pagant-los amb el seu patrimoni present i futur (habitatge, vehicles, nòmines, etc.)

Els avantatges són evidents, oi? Si et frena la por d’iniciar un procés llarg, costós i difícil de guanyar, et podem assegurar que t’equivoques. La nostra gestoria t’explicarà punt per punt tot el que cal fer, et dirà si compleixes els requisits per beneficiar-te d’aquesta llei i t’acompanyarà durant el procés, explicant-te tots els passos amb claredat i de forma transparent.

Si confies en nosaltres per pagar impostos, contractar assegurances o tramitar la declaració de la renda... confia que també et podem ajudar a cancel·lar els teus deutes!

 

LLEI DE LA SEGONA OPORTUNITAT (LSO)
Llei 25/2015 de mecanisme de segona oportunitat i reducció de càrrega financera 

Pere Babià Díez
Pere Babià Díez
Economista - Gestor administratiu Gerent
Newsletter Babià

Deixa'ns el correu electrònic i rebràs informació sobre les novetats de Babià Gestoria.

Articles relacionats