Assessoria Mercantil

La nostra assessoria mercantil s'encarrega de registrar qualsevol mena de document que la normativa requereixi.

ContactarAssessoria Mercantil

Som especialistes en dret mercantil i la nostra assessoria té com a finalitat vetllar pels teus interessos empresarials. Realitzem les gestions mercantils necessàries per a  la constitució d'una societat mercantil, fusió, absorció, fins a la liquidació i/o la dissolució.

El nostre objectiu com a consultoria mercantil és ocupar-nos de l'estratègia i gestió mercantil de la teva empresa.

Com assessors mercantils oferim un servei integral per complir les normatives de dret mercantil. Així doncs, el nostre servei engloba la realització de contractes mercantils, l'assessorament societari, així com qualsevol modificació necessària als estatuts.

El nostre servei d’assessoria mercantil contempla la revisió o la realització de contractes mercantils, l'assessorament dins de l'àmbit estatutari o d'accionistes d'una societat, així com el de planificació i posada en marxa de qualsevol modificació estatutària que es pugui necessitar. Així mateix, assessorem i elaborem l’estratègia idònia per a grup d’empreses amb el propòsit d’aconseguir l’eficiència fiscal, creant un holding empresarial.

Serveis

  • Confecció i dipòsit de Comptes Anuals al Registre Mercantil
  • Constitució de societats mercantils (S.L, S.L.L., S.A...)
  • Creacions de grups Holding
  • Custòdia i seguiment dels llibres oficials ( Llibre de registre de socis, d'actes i d' accions nominatives)
  • Fusions, absorcions i dissolucions de societats mercantils.
  • Legalització dels llibres de comptabilitat
  • Modificacions dels estatuts socials
  • Seguiment de la caducitat dels càrrecs i preparació de nomenaments (administradors, apoderats i membres del consell d'Administració).

Preguntes freqüents

Què és una assessoria mercantil?

L’assessoria mercantil és un servei professional que ajuda a complir totes les obligacions mercantils d'una societat. Tant davant de les juntes de socis com davant del Registre Mercantil. Per tant, l'assessoria mercantil ajuda a evitar possibles irregularitats i processos judicials per part de l'Administració.

Què fa un assessor mercantil?

Un assessor mercantil és un professional en matèria comercial i jurídica. Presta els serveis d'assessorament en dret mercantil i comercial. La funció principal del consultor mercantil és trobar solució als conflictes derivats de les relacions i els actes comercials del negoci.

Assessoria Mercantil

ResponsableAssessoria Mercantil

Lydia Botet Cabrerizo
Lydia Botet CabrerizoComptabilitat societats mercantils Oficina de Manresa

Publicacions

Descubreix les nostres publicacions de Assessoria Mercantilveure totes les publicacions

No has trobat el que buscaves?

Trobes a faltar alguna area o servei? Tens alguna pregunta a fer-nos sobre un servei? No dubtis en contactar amb nosaltes per fer-nos arribar qualsevol dubte que tinguis.

ContactarAssessoria Mercantil