Es publiquen le bases pels nous ajuts a la restauració i altres negocis obligats a tancar

perNone
08/11/2020
Interès general
Es publiquen le bases pels nous ajuts a la restauració i altres negocis obligats a tancar

S'han publicat al Diari Oficial de la Generalitat les bases pels nous ajuts adreçats a bars, restaurants, parcs infantils privats, locals d’oci nocturn  i negocis situats en centre o recinte comercial obligats a tancar. La convocatòria per sol·licitar aquests ajuts s'obrirà en els propers dies.

Beneficiaris

Els beneficiaris són autònoms, microempreses i pimes que prestin activitats de restauració o que siguin titulars d'un parc infantil privat o d'un establiment o local que es trobi dins d'un centre comercial que han estat obligats al tancament. També s'inclouen le fundacions d'inserció social de persones en risc d'exclusió dedicades a la restauració.

Així mateix, s’hi podran acollir els autònoms, microempreses i pimes dedicades a l’oci nocturn (discoteques, sales de ball, sales de festes amb espectacle, sales de festes amb espectacle i concerts d’infància i joventut, bars musicals, karaokes i discoteques de joventut), afectats per les mesures de tancament acordades l’agost passat

Ajuts entre 1.500 i 9.000 euros

La subvenció consistirà en un pagament únic a cada beneficiari. Els bars, restaurants, cafeteries i establiments de centres o recintes comercials, rebran una aportació única de 1.500 euros.

Pel que fa a bars musicals, discoteques, sales de ball, sales de festes amb espectacles, sales de festes amb espectacles i concerts d’infància i joventut, discoteques de joventut i karaokes, l’ajut consistirà en una aportació única de 6.000 euros per a establiments de menys de 10 treballadors, i de 9.000 euros per a establiments de 10 o més treballadors.

Finalment, els parcs infantils privats rebran una aportació única de 6.000 euros.

Com presentar la sol·licitud

Les sol·licituds es presentaran de forma telemàtica mitjançant un formulari accessible des del web del CCAM, del portal Canal Empresa, o el web del Departament d’Empresa i Coneixement.

Newsletter Babià

Deixa'ns el correu electrònic i rebràs informació sobre les novetats de Babià Gestoria.

Articles relacionats